ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η Paramount Group είναι κορυφαία στα συστήματα αεροναυτικών αποστολών, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο αεροπορικής ισχύος.
Οι λύσεις μας είναι πλήρως κλιμακούμενες, από ταχεία ανάπτυξη για επιχειρήσεις εκκένωσης έως ανάπτυξη για συμμετοχή σε ανθρωπιστικές αποστολές, αρωγή σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών για την εξασφάλιση ολοκληρωμένων εθνικών δικτύων.
Προκειμένου να διευρύνουμε τις δυνατότητες μας στα αεροναυτικά συστήματα, αποκτήσαμε την εταιρεία ATE South Africa, μία από τις παλαιότερες και πλέον εδραιωμένες εταιρείες αεροδιαστημικής της Νότιας Αφρικής. Με αυτή την εξαγορά η Paramount Group έχει καταστεί πλέον ένας από τους ισχυρότερους φορείς ανάπτυξης αεροδιαστημικών δυνατοτήτων στην Αφρική, επεκτείνοντας τις ικανότητές της στην ανάπτυξη επιχειρησιακών αισθητήρων και συστημάτων, ηλεκτρονικών συστημάτων αεροσκαφών, στην παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης και σχεδίασης, στην έρευνα και ανάπτυξη, στα UAV και στην ενοποίηση/ενσωμάτωση συστημάτων.
Ειδικευόμαστε στην ενοποίηση/ενσωμάτωση προηγμένων συστημάτων που αυξάνουν την επιχειρησιακή απόδοση και τη διάρκεια ζωής των αεροσκαφών σταθερής πτέρυγας, των ελικοπτέρων και των Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (ΜΕΑ). Με τον τρόπο αυτόν όχι μόνο επεκτείνουμε την επιχειρησιακή και λειτουργική απόδοση των αεροσκαφών, αλλά παρέχουμε και την δυνατότητα μιας εξαιρετικά οικονομικής και αποδοτικής επιλογής, η αποτελεί μια εναλλακτική λύση στην αγορά δαπανηρού νέου εξοπλισμού.